Tuotteet


Salon Marinen tuotteet

 

Käytämme IdHairin, Sexy Hairin ja Lanza Healingin hiushoitotuotteita. Meillä on myös myynnissä pieni erä valikoituja tuotteita näiltä merkeiltä. Tervetuloa tutustumaan!

IdHAIR

IdHAIR on tanskalainen täysin parabeeniton luonnon omia raaka-aineita sisältävä tuotesarja, joka on erityisen suosittu Pohjoismaissa – IdHAIR hiusvaha on Tanskan käytetyin vaha. IdHAIR valmistaa sekä pesu- että muotoilutuotteita luonnonmukaisesti.

 

IdHAIR_logo

L’ANZA Healing

L’ANZA on yksi johtavimmista hiustuotevalmistajista maailmalla. Heidän tuotteillaan on hoitava vaikutus hiuksiin, jolloin hiuksista tulee kiiltävät, kosteutetut ja helpommin käsiteltävät. L’ANZAn tuoteperheeseen kuuluvat hiusten muotoilutuotteet, sekä hoito- ja pesuaineet.

 

 

Lanza_Healing

Sexy Hair

Sexy Hair on trendikäs muotoilu-, pesu- ja hoitotuotesarja USA:sta, johon kuuluvat muun muassa tuuheuttava Big Sexy Hair, kihartava Curly Sexy Hair, sekä kosteuttava ja hoitava Healthy Sexy Hair -linjat. Tuotemerkiltä on lisäksi saatavilla lyhyisiin hiuksiin, suoristamiseen, vahvistamiseen ja silottamiseen tarkoitetut tuotesarjat.

 

sexyhair logo


Meistä

Salon Marine on parturi-kampaamo Kirkkonummen uimahallissa. Hiusten leikkaus, värjäys ja raidoitus, sekä kampaukset ja ripsien ja kulmien kestovärjäys ammattitaidolla.

Yhteystiedot

Gesterbyntie 41, 02400 Kirkkonummi

Puhelin Mari: 040 967 9398, Minna: 044 244 7220

Sähköposti mari@salonmarine.fi

Ajankohtaista

Parturi-kampaaja Mari palaa äitiyslomalta 26.11.2018. Voit varata aikoja Marilta, puh. 040 967 9398 ja Minnalta, puh. 044 244 7220.


Copyright © 2018 Salon Marine.